Skip to main content Skip to footer

SAMFUNNSANSVAR

Anlegg Øst Entreprenør er ønsker å legge til rette for bredde i idrett og kultur, med spesielt fokus på aktiviteter for barn og unge lokalt. Nedenfor ser dere noen av de lagene og foreningene vi sponser.

Team Anlegg Øst Entreprenør

Anlegg Øst Entreprenør AS er hovedsamarbeidspartner for langrennsteamet Team Anlegg Øst Entreprenør som er lokalisert på Lillehammer. Løperne på teamet satser på tradisjonell langrenn og har ambisjon om å hevde seg i renn innenfor Norges Cup, Skandinavisk Cup, U23 VM, NM senior, Visma Ski classic og WC. Teamet består av 4 herrer og 2 jenter samt en hovedtrener.

NTNUI Langrenn

Anlegg Øst Entreprenør AS er delsponsor for NTNUI Langrenn. Gruppa ble stiftet 24. oktober 1910, da som den første undergruppa i NTHI. Dette var kun et par måneder etter at NTH, Norges Tekniske Høiskole, tok opp sine første studenter. Langrennsgruppa har et balansert forhold mellom trening og sosiale aktiviteter.

Lillehammer Kvinnefotballklubb

Anlegg Øst Entreprenør AS er generalsponsor for Lillehammer Kvinnefotballklubb (LKFK). Laget ble stiftet i 1987 og har samme hjemmebane som LFK. A-laget spilte sesongen 2022 i 2. divisjon og spiller en viktig rolle for idretten lokalt.

Team NTNUI Sweco

Anlegg Øst Entreprenør AS er delsponsor for Team NTNUI Sweco. Laget ble dannet høsten 2018 og deltok for første gang i Visma Ski Classics sesongen 2018/2019. Teamet er unikt i langløpssirkuset da det utelukkende består av studenter som satser vel så hardt på universitetsstudier som i skisporet, og er en perfekt måte å ha det morsomt med langrenn selv etter studiestart!

Lillehammer Fotballklubb

Anlegg Øst Entreprenør AS er generalsponsor for Lillehammer fotballklubb. LFK er en av de største klubbene mellom Oslo og Trondheim og har et stort ansvar for inkludering og aktivisering av byens barn og unge.

Lillehammer Ishockeyklubb

Klubben ble stiftet i 1957, men det var først etter at Kristins Hall sto ferdig i 1988 at interessen for hockey virkelig skjøt fart på Lillehammer. De har sine hjemmekamper i Eidsiva Arena på Stampesletta.

Norwegian Iceland Horse Festival

Innendørs World Ranking-stevne i Norge som arrangeres årlig i forbindelse med Norwegian Horse Festival. Stevnet arrangeres av Norsk Islandshesteforening og tilbyr 170 ekvipasjer å delta. Anlegg Øst Entreprenør er med som en av tre hovedsponsorer.

ØTI Innebandy og hockey

Øyer-Tretten(ØTI) Innebandy og hockey er en nystartet gruppe, og har på kort tid fått på plass hockeybane på Aurvoll skole på Tretten og ved Idrettsplassen i Øyer. Vi har bidratt med grunnarbeider for banen på Aurvoll og håper på stor aktivitet på banen både i skoletiden og på  kveld og helger.

Brøttum IL

Anlegg Øst Entreprenør er gullsponsor for Brøttum Idrettslag, et Allidrettslag som består av undergruppene Barneidrett, Aikido, Ski og Sykkel. Brøttum IL skal være en klubb som gir alle mulighet til å oppleve det å mestre med sine forutsetninger.

Olivia Andresen

Anlegg Øst Entreprenør ble med Olivia som sponsor da hun var 17 år. Hun har nå tatt steget opp i seniorklassen og kjører løp som Femundsløpet og Finnmarksløpet -hvor hun i 2023 ble yngste løper som har fullført i nyere tid. Olivia kommer fra Brøttum og er en del av Team Sjusjøen Husky.

Kjøre- og rideklubben Sleipnir

Kjøre- og rideklubben Sleipnir er en islandshestforening som ble stiftet i november 1971. De er en lokal klubb med tilhørighet ved Mjøsa. Anlegg Øst Entreprenør bidrar som generalsponsor.

Stavsplassen

Stavsplassen er en helårs arrangementsarrena innenfor idrett, landbruk, kultur og næringsliv. Stavsmartn er Stavsplassens største årlige arrangement med standplasser innendørs og utendørs, og trekker ca. 15 000 besøkende hvert år i oktober.

Showkoret Mjøsikale

Mjøsikale er et blandakor fra Lillehammer med ca. 50 medlemmer. I repertoaret finner man alt fra poplåter til folketoner, fra kirkemusikk til musikaler. Anlegg Øst Entreprenør har gjennom flere år vært hovedsponsor til deres årlige forestillinger i februar.

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.