Skip to main content Skip to footer

BÆREKRAFT

Å jobbe i en bransje hvor ting endrer seg kjapt er ikke en ulempe. Vi i Anlegg Øst Entreprenør AS ønsker å benytte denne egenskapen til å redusere vårt klimafotavtrykk og jobbe systematisk med bærekraft. Å være endringsvillig, nysgjerrig og løsningsorientert er derfor tre stikkord som vi tar med oss inn i arbeidet med bærekraft.  

Bærekraft er ikke lenger bare et buzzord, men har blitt et konkurransefortrinn og et område som alle aktører i anleggsbransjen og samfunnet må ta mer seriøst nå og i fremtiden. Anlegg Øst Entreprenør har derfor revidert vår strategiplan for de kommende årene og tillagt bærekraft mer plass og fokus. Vi har valgt oss ut tre bærekraftsmål som vi skal holde ekstra fokus på og som ser bredt på begrepet bærekraft. Vi jobber med alle de tre dimensjonene av bærekraft; Samfunn, økonomi og miljø. Dette mener vi vil redusere vårt fotavtrykk enda mer og vi ønsker å vise bredden av bærekraftsbegrepet. For oss handler bærekraft om klima og miljø, sosiale forhold og hvordan vi kan drive selskapet best mulig. Dette gjenspeiles i våre bærekraftsmål og måleparametre.  

Bærekraftsmål

Vi skal skape varige verdier. Anlegg Øst Entreprenør er medlem av bærekraftsinitiativ som «Grønn anleggssektor» og har signert Skift Norge sin Grønnvaskingsplakat. Slik håper vi å være med å drive utviklingen av bærekraft i anleggsbransjen fremover. Anlegg Øst Entreprenør er  sertifisert etter ISO-standarden 14001 Miljø og har totalt seks ansatte som er sertifisert som BREEAM Infrastructure (CEEQUAL) assessors

Her finner du vårt klimagassregnskap og arbeid med Åpenhetsloven Bærekraftsrapport 2021 og Bæreraftsrapport 2022. Rapporten og vårt klimagassregnskap følger internasjonale standarder som Global Reporting Initiatives (GRI) og Greenhouse Gas Protocol (GHG) for å sikre god kvalitet i vår rapportering.  

Kristoffer Grøv

Bærekraftsansvarlig
+47 950 89 979
kristoffer.grov(at)anlegg-ost.no

HMSK

Anlegg Øst Entreprenør jobber systematisk med HMSK i tråd med gjeldende lover og forskrifter. Med våre ISO-sertifiserte styringssystemer sikrer vi en kontinuerlig forbedring av våre tjenester for å imøtekomme krav og forventninger fra ansatte, kunder og leverandører

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.