Skip to main content Skip to footer

Eleda kjøper samtlige aksjer i Sartor & Drange AS

Eleda Norge AS informerer at de har inngått et nytt kjøp av entreprenørselskapet Sartor & Drange AS, som er en sterk og ekspansiv aktør på Vestlandet.

Eleda Norge AS har inngått en avtale om å overta sitt tredje konkurransedyktige selskap, Sartor & Drange AS, som holder til på Sotra nær Bergen. Selskapet har 200 ansatte og oppnådde en omsetning på 1,1 milliarder kroner i 2023. Sartor & Drange AS er et markedsledende anleggsentreprenørselskap i Bergensregionen, og tilbyr et bredt spekter av tjenester innen vei, VA- og grunnarbeid på Vestlandet.

Sartor & Drange AS sitt tjenestetilbud komplimenterer de andre norske selskapene i Eleda-konsernet. Eleda beskriver Sartor & Drange AS som et typisk Eleda-selskap med erfarne entreprenører, høy lønnsomhet, sterk vekst og en engasjert organisasjon med solid lokal forankring. Eleda ser frem til å fortsette å bygge bærekraftig infrastruktur, fremme sunne verdier, og bidra til samfunnsutvikling. Administrerende direktør i Sartor & Drange AS, Arild Bøthun, ser frem til å styrke selskapet ytterligere og vokse både lokalt og nasjonalt i samarbeid med de andre selskapene i Eleda. 

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.