Skip to main content Skip to footer

VA Nesbyen (Qvisten-Moan)

Anleggsleder Frode Hansen jobber med et prosjekt i Nesbyen, som omhandler et nytt rensesystem på Grønna. Prosjektet involverer vann- og kloakkbehandling fra fjellet, på oppdrag fra byggherren Nesbyen kommune. Sammen med det prosjekterende selskapet Asplan Viak, jobber de med å fullføre en 2,7 km lang trasé innen november 2023.

Hansen forklarer at utfordringen med prosjektet er at det går gjennom et tettbebygd området. Derfor er det nødvendig med god logistikk for å få folk ut og inn av sine egne boliger. Til tross for dette har samarbeidet gått utrolig bra, da lokalbefolkningen har vært veldig imøtekommende mot prosjektteamet.

Hansen er stolt av å jobbe sammen med mange dyktige folk i Anlegg Øst Entreprenør. De tar ansvar og ordner opp i ting selv, noe som gjør det er lettvint å være anleggsleder når man har så flinke kollegaer rundt seg. I tillegg skryter Hansen av byggherren som er flinke til å hjelpe til.

Det er svært givende å jobbe i Anlegg Øst Entreprenør, da man ser resultater fra dag til dag. Med tanke på hvor godt dette prosjektet har gått, er det veldig gøy å komme seg på jobb avslutter Hansen.

Les mer om projektet

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.