Skip to main content Skip to footer

KRAV TIL LEVERANDØRER

Vi i Anlegg Øst Entreprenør arbeider kontinuerlig med å bidra til en ryddig og seriøs bygge- og anleggsbransje. Det er viktig for oss at våre leverandører gjør det samme. 

Vi skal være en pålitelig aktør – en aktør som våre oppdragsgivere skal kunne vite at de kan stole på. En essensiell del av dette er å stille samme krav til våre samarbeidspartnere som vi gjør til oss selv. Vi har nulltoleranse for korrupsjon, påvirkningshandel, svart arbeid, diskriminering og trakassering. Vi forventer dessuten at våre samarbeidspartnere bidrar til et arbeidsmiljø preget av sikkerhet og trivsel, ved å sikre at våre felles arbeidsplasser er trygge.

StartBANK

Anlegg Øst Entreprenør er registrert i StartBANK. Vi oppfordrer alle leverandører i bygg- og anleggsbransjen til å gjøre det samme. For oss er dette en viktig faktor i vurderingen av leverandører. 

HMSREG

Anlegg Øst Entreprenør har tatt i bruk HMSREG på våre største prosjekter. Systemet skal utvikle og levere IT-løsninger og tjenester som støtter arbeidet for å nå FNs Bærekraftsmål 2030.

Etiske retningslinjer

Som leverandør til Anlegg Øst Entreprenør forplikter du deg til å følge våre etiske retningslinjer.

Bærekraft

Å jobbe i en bransje hvor ting endrer seg kjapt er ikke en ulempe. Vi i Anlegg Øst Entreprenør AS ønsker å benytte denne egenskapen til å redusere vårt klimafotavtrykk og jobbe systematisk med bærekraft. Å være endringsvillig, nysgjerrig og løsningsorientert er derfor tre stikkord som vi tar med oss inn i arbeidet med bærekraft.  

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.