Skip to main content Skip to footer

10 år med ekte arbeidsglede

I år er det 10 år siden Anlegg Øst Entreprenør ble etablert på Lillehammer av Trond Musdalslien i samarbeid med Ole Gjermundshaug og Gjermundshaug Gruppen. Gjennom mange års iherdig arbeid har vi levert flere spennende prosjekter og anlegg. Men også bygget en solid bedrift der høy trivsel og brennende engasjement regjerer. Vi feirer jubileet med countryaften på lageret vårt i Øyer.

Vi har fått Spire Kommunikasjon v/ Tone Aleksandersen til å lodde stemningen blant tre av de ansatte som har vært med lengst. Geir Arne har lengst fartstid med 27 år i samme bedrift, Tommy og Roy var med Anlegg Øst Entreprenør fra oppstartsåret 2013.

  • Jeg har aldri gruet meg til å reise på jobb, forteller maskinfører Geir Arne Steinslien.

Han har vært en del av bedriften siden hans tidligere arbeidsgiver S&B Stenersen ble kjøpt opp av Anlegg Øst Entreprenør i 2016. Sammen med sine arbeidskolleger Roy Løkken og Tommy Haugen skryter de av arbeidsmiljøet og ledelsen.

  • Arbeidsmiljøet er veldig bra med mange gode kollegaer og en topp ledelse. Jeg føler meg både sett og hørt, i tillegg til at vi har gode lønns- og pensjonsordninger, sier Tommy.

Han har jobbet som grunnarbeider og ADK-rørlegger i Anlegg Øst Entreprenør siden de startet opp igjen i 2013. Alle tre beskriver Anlegg Øst Entreprenør som en fremoverlent bedrift, som ønsker å fornye seg hele tiden. De har en topp maskinpark, hvor det handles inn det som er nødvendig for å utføre jobben på en god og sikker måte. I tillegg er det gode lærings- og utviklingsmuligheter via kurs og andre ønskelige behov.

Vi vokser for hvert år

Siden 2013 har Anlegg Øst Entreprenør vokst til å bli 125 ansatte med en omsetning i overkant av 600 millioner kroner i 2022.

  • Vi har blitt såpass store at vi må utvide horisonten vår og ta på oss prosjekter fra også andre steder enn bare Innlandet. For tiden har vi blant annet et prosjekt i Harstad for Statens Vegvesen, forteller prosjektleder Roy Løkken.

Han startet som gravemaskinfører i bedriften før han etter 4-5 år ble spurt om å være formann/prosjektleder. Roy har arbeidet i Anlegg Øst Entreprenør siden 2005, og fortsatte i samme stilling da firmaet startet opp igjen i 2013 etter et kort opphold.

  • Vi vokser for hvert år og er derfor avhengige av å rekruttere. Ettersom det er vanskelig å få tak i erfarne folk i anleggsbransjen, satser vi stort på lærlinger og studenter. Vi har fått veldig mange gode grunnarbeidere og maskinførere i firmaet på denne måten, forteller Roy.
  • Anlegg Øst Entreprenør er flinke med lærlinger, som fører til at mange blir igjen etter lærlingtiden og blir fast ansatt. Lærlinger er fremtiden, understreker Geir Arne.

Bygg- og anleggsbransjen har fremtiden foran seg

Byggenæringen er en vekstbransje med mange muligheter. Her er det behov for et stort antall bidragsytere med ulike kvalifikasjoner, i tillegg til å være en sikker jobb for fremtiden.

  • Det er et voldsomt etterslep av vedlikehold og utbygging av blant annet vei, vann og avløp. Dette er en bransje som har fremtiden foran seg, forteller prosjektleder Roy Løkken.

Som prosjektleder har han ansvar for kvalitet, sikkerhet og økonomi, og reiser rundt på de ulike prosjektene. Han er storfornøyd med en varierende jobbhverdag som består av alt fra kontorarbeid til å kjøre gravemaskin.

  • Det er ikke alle som passer på et kontor. Da er en jobb i bygg- og anleggsbransjen ypperlig, sier Roy.

Som ADK-rørlegger har Tommy et stort ansvar med å legge hovedledninger og stikkledninger for vann og avløp. Han liker at prosjektene er varierte og at han får utfordret seg på ulike oppgaver.

  • Jeg trives veldig godt som grunnarbeider og kan ikke se for meg å jobbe med noe annet. Det er godt å få være ute hele året. Vi får også oppleve og sett mye ettersom vi reiser rundt på ulike prosjekter, sier Tommy.

De ser frem til 10 nye år med spennende arbeidsoppgaver og et hyggelig samhold i Anlegg Øst Entreprenør.

Arbeidsmiljøet er veldig bra med mange gode kollegaer og en topp ledelse. Jeg føler meg både sett og hørt, i tillegg til at vi har gode lønns- og pensjonsordninger

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.