Skip to main content Skip to footer

Variert og meningsfull hverdag

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for en grunnarbeider hos Anlegg Øst Entreprenør? Vi har tatt en prat med Peder Strømhaug for å få innsikt i hans daglige oppgaver og hvordan han opplever sin rolle. 

Bas og grunnarbeider

 

Navn: Peder Strømhaug
Stilling: Bas og grunnarbeider
Ansatt siden: 2017

Grunnarbeider Peder Strømhaug har jobbet i Anlegg Øst Entreprenør siden 2017, og trives svært godt. Hans viktigste oppgave er å sørge for at maskinførerne har det de trenger, samt den hjelpen de skal ha, så det blir minst mulig nedetid. Strømhaug er kjempeinteressert i faget, og liker å stå på litt ekstra for å komme i mål, noe som medfører ekstra ansvar. Dette synes han fungerer veldig bra, og gjør hverdagen mer variert og meningsfull.

Det han liker best med jobben er muligheten til å være utendørs hver dag, aktivt bruke kroppen og føle seg sliten når arbeidsdagen er over. Det mest givende med Anlegg Øst Entreprenør er det store fellesskapet av dyktige kollegaer, som virkelig brenner for yrket sitt. I tillegg setter han stor pris på de gode mulighetene for personlig vekst og utvikling, samt varierte arbeidsdager. Å yte litt ekstra for Anlegg Øst Entreprenør blir også fremmet som en positiv og givende del av jobben. 

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.