Skip to main content Skip to footer

Anlegg Øst Entreprenør + NTNUI Langrenn = Sant

Anlegg Øst Entreprenør (AØE) har inngått et samarbeid med NTNUI Langrenn/Team NTNUI Sweco. Samarbeidet strekker seg i første omgang ut 2023. AØE forplikter seg til å bidra økonomiske inn i gruppa og temaet samt tilby sommerjobber hvert år til kvalifiserte søkere. I retur får vi profilering på tøy og i et miljø hvor det finnes mange smarte hoder som kan bidra positivt inn i vår drift.

Samarbeidet ble i dag sparket i gang med et kick-off med karusellrenn i Bymarka og påfølgende bedriftspresentasjon med pizza til spente, skiglade studenter. Bakgrunnen for samarbeidet er et ønske om å rekruttere nyutdannet, kvalifisert personell med gode holdninger.

«Anlegg Øst Entreprenør med lokasjon på vinterdestinasjonen Lillehammer, er veldig fornøyde med å starte opp samarbeid med NTNUI Langrenn. Vi gleder oss til å stifte bekjentskap med dere som har interesse både for vårt yrke/fagfelt og vinteridrett. Vi tror dette blir utviklende for begge parter» sier Daglig leder i AØE, Trond Musdalslien.

Spørsmål som gjelder samarbeidet med NTNUI langrenn og Team NTNUI Sweco kan rettes til Erik Hattestad, erik.hattestad@anlegg-ost.no, og Kristoffer Grøv, kristoffer.grov@anlegg-ost.no, i Anlegg Øst Entreprenør.

Erik Hattestad

Pukkverk AØE Eidsvoll Verk
+47 417 77 001
erik.hattestad(at)anlegg-ost.no

Kristoffer Grøv

Bærekraftsansvarlig
+47 950 89 979
kristoffer.grov(at)anlegg-ost.no

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.