Skip to main content Skip to footer

Fagprøve i vei- og anleggsfaget

Peder har denne uken avlagt fagprøve i vei- og anleggsfaget. Han gjennomførte denne prøven med karakteren «bestått meget godt». En karakter som er en fagmann verdig, og vanskelig å nå. Superlativene lot ikke vente da fagprøvesensorer skulle oppsummere Peders prestasjon på fagprøven.

"Særdeles godt planlagt, særdeles godt utført, særdeles god faglig forståelse"

Peder beskrives som særdeles faglig dyktig til detalj nivå, engasjert og innehar en særdeles god evne til samarbeid og organisering. Peder har vist en gjennomføring, et engasjement og en faglig dyktighet som omtales som blant tidenes beste.

Fagprøvesensorer oppsummerer:

«Kandidaten bistår spesialist fagene i grøfta etter behov og kommer med løsninger og forslag som blir fulgt. Kandidatene ivaretar sikkerheten til seg selv og de rundt seg på en svært god måte. Kandidaten holder området svært ryddig og har kontroll til enhver tid hvor utstyr/materiell og verktøy er. Kandidaten (Peder) har en slik forståelse for faget, trygghet i sine valg og for de rundt seg at det er ikke noe å trekke for. Han planlegger, gjennomfører, dokumenter og evaluer svært godt.»

Gratulerer så mye, Peder. Vel fortjent!

Kake ble servert og gratulasjonene strømmet på, Anlegg Øst Entreprenør har nå en fagbrevandel på 65%!

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.