Skip to main content Skip to footer

Bruddhelg på Skarnes stasjon

Den siste helgen i mars 2021 ble det etablert en ny undergang under jernbanesporet ved Skarnes stasjon på Kongsvingerbanen. Med en suveren innsats fra om lag 50 anleggsarbeidere denne palmehelgen, kunne det første toget passere som normalt mandag morgen.

Etter 45 timers brudd, kunne vi si oss fornøyd med å ha fått på plass ny gangkulvert og sentrums-passasje under Kongsvingerbanen. Undergangen sørger for bedre fremkommelighet for både gående og syklende, hvilket er en viktig del av arbeidet som gjøres i forbindelse med bygging av nye Skarnes stasjon.

Alt var pakket og klart i god tid før det første toget passerte mandag morgen. Da var det mange som kunne klappe seg selv på skulderen og ta en velfortjent påskeferie.

Alle på prosjektet hadde sine fastsatte oppgaver i bruddhelgen og i tillegg til våre egne dyktige ansatte i Anlegg Øst Entreprenør AS, var det essensielt med viktige bidrag fra andre fag. Samarbeidet med prosjekterende Multiconsult, baneteknisk Baneservice og byggherre Bane NOR gikk «knirkefritt». 

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.