Skip to main content Skip to footer

Anlegg Øst Entreprenør månedens bedrift

NHO Innlandet har valgt Anlegg Øst Entreprenør som månedens bedrift for august. NHO velger bedrifter ut ifra en spredning i geografi, bransje og størrelse, og kanskje det viktigste av alt: en bedrift som har utmerket seg for noe mer enn sin egen virksomhet.

Kåringen av månedens bedrift er basert på vår økte satsing på lærlinger samt kompetanse og erfaring på flomsikringsjobber.

Vi har utvidet lærefagene fra to til fem fag og har tredoblet antall lærlinger de siste tre årene. Fagene vi tar inn lærlinger på er anleggsmaskinfører, anleggsrørlegger, fjell- og bergverk, vei- og anlegg og yrkestransport.

De siste årene har vi utført mange flomsikringsprosjekter og ser et økende behov etter "Hans". Prosjekter som kan nevnes er Røyslimoen, Åretta fase 2A og 2B, Askjellrudbekken, Brumunda (tre forskjellige delprosjekter) og Brandbu. I 2023 er vi godt i gang med flomsikring i Bismo og har veldig god erfaring med de gjennomførte prosjektene etter årets flom.

Les mer om tildelingen her: Månedens bedrift

Vi utlyser lærlingstillinger på vår hjemmeside og sosiale medier i god tid før sommerens oppstart hvert år og har hatt en gledelig økning i antall søkere. Manglende kompetanse i markedet nå er spesielt anleggsrørlegger og vei- og anlegg, noe vi oppfordrer de unge til å søke.

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.