Skip to main content Skip to footer

Anlegg Øst Entrepenør AS fikk den største kontrakten i Harstadpakken

En ny langrennssesong er i gang og Team AØE har hatt sin første samling. Fjorårets sesong ble vellykket med 6.plass i U23 VM og flere topp 30 og topp 20 plasseringer for kvinner og menn i både Norges Cup og Skandinavisk Cup. Foran årets sesong er det gjort noen endringer i laget og vi er stolte over å presentere de 4 løperne som skal representere Team Anlegg Øst Entreprenør: 

Kasper Herland fortsetter på laget. Med tilbud fra forbundslag valgte Kasper å takke nei til de og fortsette hos oss. Det er vi veldig glade for. Fjorårets sesong ble preget av god resultater med 14.plass på NM 50km, seier i Skate Birken, 4.plass Janteloppet, flere topp 30.plasseringer i Norges Cup samt pallplass WC rulleski. Her kan du lese et intervju om Kasper Herland: https://www.langrenn.com/langrenn-allround/takket-nei-til-forbundslag-jeg-far-helt-enkelt-et-bedre-opplegg/  

Karoline Grøtting er også klar for en ny sesong. Med gode resultater på rulleski under tv-sendte Blink Skifestival før fjorårets sesong ble mange av skirennene dessverre spolert av sykdom. Hun har derimot vist sin kapasitet med topp 10.plasseringer i Norges Cup tidligere. Vi krysser fingrene for mindre sykdom i år.  

Nora Andersen er ny på laget for årets sesong. Nora fra Røa og har 4.plass i Norges Cup som beste notering. Liker distanserenn og har blitt så inspirert av Emil at hun har satt Juss-studiene på pause.  

Maren Wangensteen er også ny på laget og lagets mest rutinerte løper. Maren har flere år på landslaget i skiskyting før hun bestemte seg for å bli langrennsløper i 2019. Langrenns-karrieren har resultert i NM Bronse på 10km klassisk, flere pallplasser i Norges Cup og Skandinavisk Cup samt flere starter i Verdenscupen. Sist start i WC var i Trondheim før jul 2023.  

Emil Hosøy fortsetter som trener for teamet. Med seier i Skarverennet 2024 tror Emil på en god sesong for Team AØE; «Vi fortsetter arbeidet fra i fjor, det er i hverdagen vi skal legge ned jobben og bli bedre».  

Kristoffer Grøv er til daglig bærekraftsansvarlig i AØE og etter 10 år som smører for det norske rekrutt- og elitelandslaget går han i år inn som smøresjef på Team Anlegg Øst Entreprenør

Vi i AØE ønsker Emil og laget lykke til med oppkjøringen frem mot vinteren. Laget reiser på samling allerede neste uke på Voss før Font Romeu og høydesamling står for tur i juli.  

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.