Skip to main content Skip to footer

Team Anlegg Øst Entreprenør ser dagens lys

Langrenn som idrett står veldig sterkt på Lillehammer og omegn, og med et ønske om å bidra positivt i nærområdet samt økende fokus på fysisk aktivitet og helse har sponsorfokuset til Anlegg Øst Entreprenør blitt snudd mer mot langrenn.

Etter endt skisesong valgte hovedsponsoren til ett av Lillehammers private langrennsteam å avslutte samarbeidet. Dermed starta jobben for teamet å finne ny samarbeidspartner for laget. For laget var det viktig å finne en partner som var ambisiøs i sitt virksomhetsområde og som kunne fungere som sparringspartner for at laget skulle nå sine mål innenfor idretten.

De kom i kontakt med Trond Musdalslien i Anlegg Øst Entreprenør AS og fant raskt tonen og planen for et videre samarbeid ble lagt i april/mai i år. Det er derfor en stor glede å meddele at Anlegg Øst Entreprenør AS går inn som hovedsponsor og teamet vil bære navnet Team Anlegg Øst Entreprenør og selskapets logo på alt av tøy i 2år fremover. Teamets sosiale medier kanaler vil også bære navnet Team Anlegg Øst Entreprenør.

Trener i Team Anlegg Øst Entreprenør, Emil Hosøy, sier seg svært fornøyd med sin nye samarbeidspartner og ser frem til et tett samarbeid. «Det blir spennende for oss å kunne nytte oss av den store kompetansen som finnes i dette firmaet, slik at idrett og næringsliv kan utveksle erfaringer for å nå våre mål, prestasjoner og resultat i sammen» sier Emil Hosøy.

«Vi er stolte over å kunne bidra inn i laget og tror at vi sammen kan få til et godt samarbeid. Utøverne på laget er flotte ambassadører for oss og vi ønsker å ta eierskap til dette slik at samarbeidet går begge veier. Vi gleder oss til å komme i gang og følge de på veien mot sine mål, mens de kan hjelpe oss med våre mål. Vi ser helt klart synergieffekten av dette samarbeidet» sier daglig leder i Anlegg Øst Entreprenør AS Trond Musdalslien. 

Team Anlegg Øst Entreprenør består av 2 kvinner og 4 menn som satser tradisjonell langrenn med renn innenfor Norges Cup og Skandinavisk Cup. Laget har ambisjon om å levere løpere videre til landslag og ha løpere på start under VM i nordiske grener i Trondheim i 2025.

Følgende løpere er tatt ut på laget:

  • Karoline Grøtting
  • Ingrid Aabrekk
  • Erling Fagerbakke Fosse
  • Simen Engevik
  • Kasper Herland
  • Bård Olav Medhus

Trener: Emil Hosøy

Har du spørsmål til Team Anlegg Øst Entreprenør eller samarbeidet, ta kontakt med bærekraftansvarlig i Anlegg Øst Entreprenør, Kristoffer Grøv på 95089979 eller kristoffer.grov@anlegg-ost.no

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.