Skip to main content Skip to footer

Grunnleggende fornøyd

Kjetil Mathisen er grunnarbeider og maskinfører hos Anlegg Øst Entreprenør, og han trives helt utmerket med å jobbe i grunnen.

Gullet ligger i grunnen

Gullet ligger i grunnen for Kjetil Mathisen. Som grunnarbeider og maskinfører for Anlegg Øst Entreprenør er jobben å trylle med gravemaskinen. – For min del handler det om graving. Alt fra veier og tomter til vann og avløp. I tillegg er jeg engasjert i en del jernbaneprosjekter, forteller Mathisen.

Moderne arbeidsplass

– Det beste med jobben er at jeg får mange ulike utfordringer på de forskjellige prosjektene. I tillegg jobber jeg sammen med mange gode kollegaer, fortsetter Kjetil Mathisen. Det fargelegger hverdagene der det ellers handler mye om stein, sand og grus. – Dessuten har vi en moderne arbeidsplass. Anlegg Øst Entreprenør sørger for at vi har nye maskiner og oppdatert materiell. Det betyr mye, og samtidig ansvarliggjøres vi ved at vi alltid sjøl må passe på å holde maskinene i orden.

Settes pris på

Han synes også det er stas å ha en arbeidsgiver som følger godt opp underveis. – Det settes pris på når vi gjør noe bra, og vi får høre det. – I tillegg får vi betalt for det vi gjør. Anlegg Øst Entreprenør har alt i orden og følger lover og regler. Det er en trygg arbeidsplass, mener Kjetil Mathisen.

Videreutdanning

Sjøl har han også gjennom jobben i Anlegg Øst Entreprenør tatt fagbrevet, forteller han, og er glad for at bedriften har gitt ham denne muligheten. – Det legges godt til rette for utvikling, og jeg synes jeg lærer noe nytt hele tida. Det er inspirerende.

Spennende valg

– I motsetning til mange andre håndverksfag byr anleggsbransjen på mye mer varierte arbeidsoppgaver, mener Kjetil Mathisen. – De som er glad i maskiner og utstyr bør absolutt vurdere en karriere i denne bransjen. Det er mye forskjellig å finne på, og en treffer mange folk hele tida. Men det aller viktigste er nok interessen for maskiner, avslutter han.

 

 

Grunnarbeider / maskinfører


Navn: Kjetil Mathisen
Stilling: Grunnarbeider/ Maskinfører
Ansatt siden: 2016

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.