Skip to main content Skip to footer

Prosjektingeniøren Erik Hattestad

Erik Hattestad har vært interesse av å bygge ting, samt observere hvordan verden blir til helt siden barndommen. Han er en av våre prosjektingeniører, og for øyeblikket jobber han med et flomsikringsprosjekt på Bismo.

Prosjektingeniør

 

Navn: Erik Hattestad
Stilling: Prosjektingeniør
Ansatt siden: 2019

Hvordan jobber en prosjektingeniør i Anlegg Øst Entreprenør? Vi har snakket med vår kollega, Erik Hattestad, for å få innsikt i hans rolle og erfaringer.

Erik Hattestad har hatt stor interesse av å bygge ting, samt observere hvordan verden blir til helt siden barndommen. Han er en av våre prosjektingeniører, og for øyeblikket jobber han med et flomsikringsprosjekt på Bismo. Valget om å jobbe i Anlegg Øst Entreprenør var ganske enkelt for Hattestad etter å ha tilbrakt tre somre på rad hos oss. Han ble tilbudt en skreddersydd mulighet, der han kan utforske ulike områder innad i bransjen, og læringskurven er bratt.

En prosjektingeniørs viktigste oppgave er å ha et overordnet blikk på det som skjer både inne på kontoret og ute på anlegget. Hattestad påpeker at en av de største utfordringene i bransjen er at man skal innom mange ulike fagområder, og må tilpasse seg deretter. Dette er imidlertid det som gjør jobben så spennende – man må stadig tilegne seg ny informasjon, kunnskap og metoder. Hattestad ønsker å utvikle sitt fulle potensial i Anlegg Øst Entreprenør, for å bli så dyktig som mulig, samt ta til seg mye verdifull kunnskap. Han er overbevist om at gode kollegaer er en viktig ressurs for å oppnå dette, og at Anlegg Øst Entreprenør er et sted hvor man finner akkurat det.

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.