Skip to main content Skip to footer

Ser sammenhengene

Sivilingeniør Ole Simon Tveiten startet sin reise i Anlegg Øst Entreprenør med 12 måneder som trainee på Lillehammer i 2018. Han stortrivdes den gang, og håpet «treningen» kunne munne ut i en fast jobb etterpå. Det gjorde den absolutt, og i dag er han anleggsleder.

Anleggsleder

 

Navn: Ole Simon Tveiten
Stilling: Anleggsleder
Ansatt siden: 2018

Ole Simon Tveiten har alltid drømt om å drive med praktisk arbeid. Som nyutdannet søkte han seg til Anlegg Øst Entreprenør fordi han har interesse av å forstå alle operasjoner, og være nært der det skjer.

- Det er viktig å skjønne hva som faktisk foregår når du skal ta avgjørelser på ledelsesnivå.

Han mener at en anleggsleder bør være strukturert, men at det likevel ikke alltid er tilfelle.

- Jeg er ikke alltid det, men jeg prøver. Jeg har i hvert fall kontroll på det som skjer, og det handler om å se sammenhenger. Alt som foregår på prosjektene er avhengig av hverandre. Alle maskinene er avhengig av at den andre maskinen gjør det den skal, og lastebiler som kommer. Da er helhetsbildet viktig, forteller Tveiten. 

Så fort det er en liten misforståelse ute og går, kan det nemlig påvirke hele prosjektet.

Positiv holdning 

Selv om en selv ser at det er mye utfordringer i vente, handler anleggslederens fremtreden om å utstråle positivitet. Tveiten opplever at det smitter veldig fort over.

- Jeg har kollegaer som er veldig dyktige, og alle er interessert i å "gønne på", få ting gjort og gjøre det riktig. Det er moro når en ser at det går som det skal, og det virkelig er drift ute på plassen.  

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.