Skip to main content Skip to footer

Stolt driftsleder

Arne Morten Ramsrud er stolt av arbeidsplassen sin, og trives godt med veldig varierte dager både på kontoret og ute i felten. 

Driftsleder

 

Navn: Arne Morten Ramsrud
Stilling: Driftsleder
Ansatt siden: 2013

Både ute og inne

Arne Morten har ble ansatt i 2013, begynte som maskinfører og er nå driftsleder. I denne rollen tror han en viktig nøkkelegenskap å ha vært med ute selv, kjørt maskiner og vært med i grøfta. Slik vet driftslederen hvordan det fungerer i praksis.

- Om en har sittet litt for lenge på kontor, skjer ting gjerne litt raskere ute på arbeidsplassen. Da er det lettere å kommunisere med de som skal utføre jobben når en selv har vært ute, sett og prøvd en del selv, mener han. 

Hverdagen består i å helst begynne litt før klokken 7 om morgenen, for å komme gjennom epost. Han er mye ut og inn, og "sitter heldigvis bare ikke på kontor". - Jeg er veldig glad i å være ute også. 

Av en driftsleder kreves gode egenskaper for kommunikasjon, både med dem i organisasjonen over og under en.

- Framdriftsmessig skal du hele tiden ligge foran dem som skal utføre jobben. 

Han beskriver en veldig variert arbeidshverdag, og sier det i grunn ikke finnes to dager som er like - men at det er noe nytt hver dag. 

Stolt av arbeidsplassen

- En blir litt stolt av å jobbe på en sånn plass, i en såpass stor bedrift som Anlegg Øst Entreprenør har blitt. Det gjør noe med en. 

Slik jobber en driftsleder

Som driftsleder er en med på å planlegge og koordinere drift før oppstart sammen med anleggsleder og prosjektleder. Driftslederen skal følge med på og varsle endringer og avvik opp mot tegninger og kontrakt. Andre arbeidsoppgaver er å delta i prosjektering og driftsmøter, samt gjennomføre ukentlige planleggingsmøter. Delegere oppgaver basert på ukeplaner er også en stor del av arbeidet. 

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.