Skip to main content Skip to footer

Struktur og klare planer

Arne Fredriksen i Anlegg Øst Entreprenør er godt over vanlig pensjonsalder, og har egentlig blitt pensjonert flere ganger. Det gode arbeidsmiljøet har likevel trukket han tilbake i arbeid.

Ansvarlig arbeidsvarsling

 

Navn: Arne Fredriksen
Stilling: Ansvarlig arbeidsvarsling
Ansatt siden: 2007

Kommet tilbake hver gang

Vår superpensjonist Arne Fredriksen i Anlegg Øst Entreprenør er godt over vanlig pensjonsalder, og har blitt pensjonert flere ganger. Han kommer likevel tilbake, på grunn av godt arbeidsmiljø og interessante oppgaver.

Arne har vært ansatt siden 2007, med et lite opphold. Han har forsøkt å gi seg og gå over til pensjonisttilværelsen to-tre ganger, og til og med hatt et par avslutningsmarkeringer. Veien tilbake igjen har likevel vært kort, og siden våren 2021 har han blitt værende. I Anlegg Øst Entreprenør har han jobbet mest med arbeidsvarsling og trafikksikkerhet, og forteller at det er hovedoppgaven. Samtidig definerer han seg selv som en potet, som kan brukes til alt.

Veldig godt miljø

- Det er fryktelig trivelige folk å jobbe sammen med, veldig godt arbeidsmiljø. Vi er liksom like alle sammen, og ingen som er noe bedre enn andre. Jeg har ingen spesielt god forklaring på det, men sånn jeg har opplevd det har det vært en veldig god arbeidsplass, forteller Fredriksen. 

Nå har han tatt på seg en jobb i Harstad, og mener dette blir den siste oppgaven. Så får vi se om det blir tilfellet, eller om Anlegg Øst Entreprenør får beholde han enda litt til. 

 

Dene nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende.